♥cendoliyott's story♥

  1. she’s my new inspiration:)

    hey tums!

    sorry eh tums, lama dh aku tak jengok kau. olololo kashiann. hahaha busy skit. so now, aku nk storih skit psl inspirasi baru aku neh. korg suma knl dgn Hana Tajima kn? dia ni famous sgt dgn fashion hijab dia tu. kata org, dia ni fashion designer utk MAYSAA and pnh buat live fashion and dia pnh jadikan Yuna sbg model utk pakaian dia and style dia. and blablabla diorg ni la bri inspirasi yg baru kt aku. lgipun, aku kn dh btudung skrg. so, teringin pulak nak ubah fashion sendiri. nak guna shawl and mama aku pun dh belikan shawl utk aku. ihihihi so thats only bye! 



  2.    

  3. mulut jaga sikit beb!

    hey cute:)

    how are u today dear tums? * poyo la kau leeya ckp dgn tumblr! mcm la tumblr tu dpt dgr ape yg kau ckp. haa ni org kata psl leeya. hey whatever u say i dont mind but i just want to say. this is my tumblr and i can do anything on my tumblr. again, ANYTHING.

    haa ni la aku bengang sikit. haish diorg ni tak reti reti dgn dosa sendiri kn? asyik mengutuk org jer. kalau ye pun, ckp la baikbaik. ni tak, ckp kt org sana org sini kutuk sana kutuk sini. haih psl bnda kcik mcm tu pun korg nak besarkn. kalau dh bca tu, tak pyh la nk kutuk apa. kalau puji takpe gak. ni buat dosa kt tumblr aku pulak. haish. ye laa. aku tau la aku ni mcm org gila ckp sorgsorg. ckp dgn tumblr ni. tp this is my entertainer.  peduli hapa dgn korg. atleast, aku happy dgn tumblr aku ni. tak la sampai nk kutuk hak org pulak. btol tak tums?? 

    aku tak ckp suma org yg kutuk tumblr aku tp ada la yg berhati mulia tersangat sangat tu nak judge aku ni. tp malangnya, apa yg dia judge kn kt aku ternyata tak bguna lgsong malah buat dosa sendiri pulak. dh tu, ckp sial pulak kt kita ni. aih? akuada buat dosa kt ngkau ker pompuan? sa’al btol laa. ko peduli hapa?! tums ni aku punya. kau reti baca jer. taknak sudah. ni sorg lg, laki pulak. ckp posts kt tumblr aku ni boring2 kejap happy kejap tidak. ehhhhh kau sapa? tu hati aku. sukati aku la nk sedih ke apa. kau apa tahu? apsal? kau asyik2 happy ker? tak reti sedih ker? hey semua org pnh okay? takkan kau tak pernah sedih kot. tipu la kau. 

    ee bangang btol korg ni. dh la mood msih hot ni korg pulak cari hal. hish! gth laa! 

    apa yg aku nk korg tahu, aku dpt buat sukahati aku kt tums aku. sbb tums aku ni hnya aku punya. no sharing! kalau share pun. tak sudi aku share dgn korg yg berhati muliaa sgt tu —’



  4.    

  5. masalah tums!

    hey tums, 

    skrg ni aku tak tau nk wat pe la tums. aku rasa aku dh buat slh yg besar sgt. tp tums, aku cuma nk elakkn dr kitorg gadoh tp dia mrh pulak tums. haih nk buat cmne ni tums? tdi dia taknak tgur aku tau? dia buat muka mrh dia. hanya sbb aku remove puan tu. mau kau tums? —’ aku runsing sgt smpai ttidur. dh la kpala pning bdn pns pulak dia pulak mrh kt aku. dia balik pn tak ckp tak slm ntah apa apa! takpe la tums. aku tahu tu slh aku. d sbbkn puan tu. ehh shit btol. tp tak guna gak nk mrh kt puan tu ye laa aku ni bkn baik sgt pun. kalau baik tak la dia mrh sampai cmtu skali. aku ni kuatt cmburu ni la tu la mcm2 aku ada. slalu aku ckp confirm org tak thn dgn aku sbb prangai ni tp nk buat cmne? dh cmtu yg Allah brikn. cmtu la yg aku buat. btul tak tums? sukati dia la nk buat apa lg. baik diam diam tak jd gadoh lg tp kalau dia prasan prangai aku brubah, alhamdulillah la tp cuma satu. prubahan aku boleh jdi kburukan tau. aku taknak aku jd mcm dulu. nak sgt tgok aku tak kesah psl korg. aku cari laki lain. haa cmtu la prangai aku. kalau dh tak thn dgn prinsip aku, aku boleh cari lain. kalau kau sorg jer dpt bkwn tp aku kau lrg cm apa, aku tak kesah kau lagi. kau sakit hati ke tak, aku ttp buat sbb KAU YANG MULA DULU! eh bodoh la tums, geram nya aku. bila aku buat, kau mrh. bila kau mrh, aku mrh tp kau? kau pulak yg mrh lbeh2 kn? haa?! aku dh tak kesah skrg. aku tak kesah kau sakithati ker seypek ker lantak kau la. aku dh tak thn dh kau asyik mrh aku kau asyik blame aku. asyik asyik aku jerrr yg slh. oh thankyou:) wlau cmne pun, aku ttp syg kau. apa semua yg aku buat, bagus tau untk hbgn kita. kau jer yg tak nmpk. oh aku lupa! cinta tu kn buta. mna la nmpk apa yg bgus aku buat kt kau. tp yg aku buat buruk, kau nmpk pulak. plek kn? haa? aku dh tak tau skrg. yg aku tau aku tgh grm sgtttt sgttttttt sbb aku remove 2 org puan and kau mrh aku kau tak lyn aku kau caci aku kau hebohkn kt fb tu TERIMA KASIHHHHHHHHHH sgtsgt! nak sgt bkwn, jgn lrg aku. kau boleh remove kwn aku tp aku tak boleh. yeahh tu la yg aku suka! cinta tak adil! shitmann! aku comment dgn laki tu psl dia tnya sapa nama bf aku. heyy aku tak sebut nama org lain. aku sebut nama kau tau! lps tu, apa kau buat? kau seypek mcm apa! tak lama cmtu? kau remove dia kn? baguss aku terima sbb aku tak nak KAU SAKITHATI! and aku cpt2 mintak maaf sbb aku nk jaga hati kau! aku dgr nasihat mak aku. tp kau? apa yg kau nmpk? ada kau bls budi aku blik? yeahh kau fikir baik2 eh. bkn aku sorg jer yg buat slh! 

    thank you sgtttttt:)

    aku terima dgn seadanya.

    wpun aku lpskn semua apa yg tpendam dlm hati tp aku ttp syg kau!



  6.    

  7. miss you dear♥

    dear tumblr yg cute lagi mute,

    leeya rindu la kt awak. hahaha apa khabar awak tumblr? hrp baik eh? da sape2 kacau awak tak? meh leeya smash mreka. hahahaXD

    alahai. apasal la kalau leeya masok tumblr jer, otak confirm blurr. tak tahu dh nak story psl apa. haih. 

    esok sukan la dear! tak sabar tau. esok leeya amik2 pic byk. guna nikon okay? ngaaXD hahahaha igtkn leeya okay? nnti lupa pulak. asyik2 post kt blog kn? i am pretty sure u mesti jealous kn? ye laaa. leeya ni owner tumblr gak tp tak selalu spendtime dgn u kn? asyik2 blog. im sorry dear^__^ forgive me please? 

    nexttime, i’ll visit u and make a new post:)

    okay, see u soon tumblr:)

    lovesfrommeforyoumydeartumblr ♥ leeyaliyott’sArelly.



  8.    1 note

  9. It’s Auburn
    And J.R.

    'Cause I'm all about him, him, him, him, him
    And he’s all about me, me, me, me, me
    And we don’t give a dang, dang, dang, dang, dang
    About nobody-e-e-e

    'Cause I'm all about him, him, him, him, him
    And he’s all about me, me, me, me, me
    And we don’t give a dang, dang, dang, dang, dang
    About nobody-e-e-e

    Well, had him shooting for me like a ball team
    Every guy was a knock out, Don King
    But not none of ‘em had smarts, that’s my thing
    It’s not enough to have balls, Spalding, ha
    One day by Starbucks
    I bumped into a guy rocking black Chucks
    He said “Excuse me beautiful,” I said, “Aww, shucks”
    And then he asked, “Well, ay, wanna grab lunch?”

    Never ever ever met a guy so fly
    Got me hooked like apple pie, I
    Think I’m falling and I don’t know why
    But I won’t fight these butterflies

    'Cause I'm all about him, him, him, him, him
    And he’s all about me, me, me, me, me
    And we don’t give a dang, dang, dang, dang, dang
    About nobody-e-e-e

    'Cause I'm all about him, him, him, him, him
    And he’s all about me, me, me, me, me
    And we don’t give a dang, dang, dang, dang, dang
    About nobody-e-e-e

    And I swear what we have is just super cool
    The way he’s always in my head like a Bluetooth
    I got a text from him, he said come through
    Told me that he wants to kick it, Kung Fu
    Don’t do nothing much at all
    Just we and his boys watching football
    He asked for a kiss (Muah) So I gave him two
    He said, “Well, thankyou, baby,” I said, “You’re welcome, boo”

    Never ever ever met a guy so fly
    Got me hooked like apple pie, I
    Think I’m falling and I don’t know why
    But I won’t fight these butterflies

    'Cause I'm all about him, him, him, him, him
    And he’s all about me, me, me, me, me
    And we don’t give a dang, dang, dang, dang, dang
    About nobody-e-e-e

    'Cause I'm all about him, him, him, him, him
    And he’s all about me, me, me, me, me
    And we don’t give a dang, dang, dang, dang, dang
    About nobody-e-e-e

    No, I don’t need no fancy cars
    And I don’t need no diamond rings
    My baby is all I need and more
    'Cause I don't need those extra things

    It’s not about you (Oh-oh-oh-oh) (It’s not about you)
    It’s not about them (Oh-oh-oh-oh) (It’s not about them)
    It’s all about me (Oh-oh-oh-oh) (It’s all about me)
    And it’s all about him (Oh-oh-oh-oh) (It’s all about him)

    Yeah, yeah, yeah, yeah
    Yeah, yeah, yeah, yeah
    Yeah, yeah, yeah, yeah
    Said it’s all about him, yeah

    'Cause I'm all about him, him, him, him, him
    And he’s all about me, me, me, me, me
    And we don’t give a dang, dang, dang, dang, dang
    About nobody-e-e-e

    'Cause I'm all about him, him, him, him, him
    And he’s all about me, me, me, me, me
    And we don’t give a dang, dang, dang, dang, dang
    About nobody-e-e-e

    (Oh-oh-oh-oh) ‘Cause I’m all about him
    (Oh-oh-oh-oh) ‘Cause I’m all about him
    (Oh-oh-oh-oh) I’m all about him
    (Oh-oh-oh-oh) And we don’t give a dang, dang, dang
    (Oh-oh-oh-oh) It’s all about you
    (Oh-oh-oh-oh) It’s all about you, boy
    (Oh-oh-oh-oh) It’s all about you
    (Oh-oh-oh-oh)

  10.    

  11. where are you?

    dear tumblr,

    leeya sgt sedih skrg sbb dr semalam dia tak reply text leeya. leeya tahu hal ni cuma hal kecik tp leeya betul betul runsing, kemana dia pergi?

    dear tumblr,

    tolong la leeya. leeya tak tahu apsal hati leeya sedih sgt hari ni. leeya rasa hati leeya bercampur aduk mcm rojak dh. actually, leeya sedih tp leeya runsing gak. ohgod. apasal aku ni?

    dear tumblr,

    leeya dpt mimpi burok sgt sgt. leeya mimpi dia pergi tinggalkan leeya. and dia tgh jln dgn ex dia. apsal boleh jadi tumblr? 

    dear tumblr,

    after tu, leeya trus sedih wpun hanya mimpi. knpa mimpi tu timbul disaat leeya tgh mghadapi bnda mcm ni? knpa tidak dulu? kenapa tidak lpk ni? Ya Allah.

    dear tumblr,

    leeya tak tau nak ngadu kt sapa. leeya cuma ngadu kt tumblr dgn blog jer. leeya tak dpt nak ngadu kt dia. dia tak reply text leeya dr semalam pun. 

    dear tumblr,

    its okay. leeya nak dia tahu, esok kredit leeya tmt tempoh and tak dpt nak text lg. leeya akn jdi mcm dulu. tak nak hiraukn text dr org lain. leeya akn off hp leeya sbb takda guna nak check hp lgi. 

    dear tumblr,

    knpa leeya sggup buat apa apa hanya utk dia? knpa tumblr? leeya tahu tu cuma menyusahkan leeya sendiri tp knpa leeya sendiri tak pernah mengeluh? adakah hanya disebabkan dia? ya Allah, kuatkn hati leeya ya Allah.

    dear tumblr,

    leeya tahu cinta leeya kt dia terlalu kuat sampai leeya sanggup tolak cinta org lain. tapi adakah dia merasa yg sama seperti leeya rasakn? ya Allah, buktikn cinta dia.

    dear tumblr,

    leeya nak dia tahu yg leeya asyik menangis disebabkn dia. wpun hal yg gembira. sbb leeya sedar setitis airmata leeya amat berharga untuk leeya buktikn kekuatan cinta leeya terhadap dia.

                                

    dear Arell,

    leeya syg awak sgt sgt. tlg jgn lukakn hati leeya lgi. leeya taknak hal yg dulu berlaku lg. leeya sedar leeya byk menyusahkan awak menyakitkan hati awak memaksa awak. maaf sgt sgt. leeya menyesal buat semua bnda tu yg satu pun takde menguntungkan leeya malah merosakkan hubungan kita. sekali lagi, ungkapan maaf dr hati dan mulut leeya amat ikhlas hanya untuk awak. saya sayang awak. 



  12.    1 note

  13. miss u dear TUMBLR.

    hey pretty♥ how are u? lama dh leeya tak update kau kn tumblr? haih. brdebu dh. leeya busy sgt dgn blog leeya. tu sbb la leeya tak brapa nk update kau. sorry eh? kau ttp cantek mcm dulu. dont worry. hahaha. now, dh masok 2011 dh pun. ucap new year kt kau pun leeya tak sempat tau. fuhh. sorry sesangat. now, sekolah dh bermula. leeya dpt klas sainssite sbb result PMR leeya not bad. syukur alhamdulillah leeya dpt klas tu sbb bkn sng tau. subject leeya smkin btmbh sbb leeya ada ambik additional mathematics(ADDMATH), physics, chemistry, account also. fuhh. subject yg normal pun leeya tak seberapa apatah pulak dgn subject extra ni. haih. its okay if leeya study hard yg susah akn jdi senang maybe. wish me luck! so now leeya nak story skit psl holiday yg lps. holiday tahun lps tak bgitu bosan sbb everyday leeya jmpa bf leeya tp new year sgt bosan sbb leeya stay kt rumah jer. tak out pun sbb takde org ajak and leeya tak nak jugak. ha ha ha. lastmonth leeya dh plan dgn mama leeya yg leeya nak sekolah kt Sekolah Menengah Vokasional (SMV) tp result leeya blum keluar lg. result yg hari tu leeya mmg tak dpt sbb diorang ckp dh FULL tp leeya mrayu and masih jugak tak dpt mybe hujung bulan jan ni akn dpt result tp leeya dh tak nak dh sbb leeya masih ada kawan kt SMK Merbau moreover leeya dh beli buku and bla bla bla dh pun so no need to change bcause all school is same right? so, leeya decided nk sch kt sch yg sama mcm tahun lps. tak la susah sgt nak pi sana pi sini sbb leeya dh tau selok belok sch tu. afterall, dkt dgn rumah leeya jugak. ihihi^_^ yg kesian ny, bf leeya jd driver leeya dh. ha ha ha. tp kalau minggu orentasi, bf leeya yg hantar n jemput leeya dr sch but now tidak lagi. bf leeya cuma ambik leeya pulang dr sch jer sbb yg hantar leeya, bapak leeya. nvm sbb leeya masih gak dpt jumpa bf leeya hihihihi ^_^ dia tak pernah mengeluh or complain anything pun bila dia jdi driver leeya ni. ha ha ha. excuse? leeya bkn buli dia okay. dia sndiri yg volunteer nk tlg leeya. na’ah! demi cinta kn. mesti la sanggup. cuma kalau dia tak dpt leeya takkn paksa sbb mgkin dia letih or busy something. leeya boleh fikir cara lain utk balik. jln kaki maybe. i know that i am not supposed to do that but leeya tak suka la menyusahkn org. lebih baik susahkn diri sendiri. lain la kalau org tu btul2 nk tlg leeya. BUT! leeya takkn accept apa apa pertolongan dr strangers okay. leeya tak se desprated tu okay. so, leeya bersyukur sgtsgt sbb bf leeya sudi tlg leeya. thanks a lot dear hubby!♥ lovesyousomuch much much much much! 

    so, thats only for this topic. bored of typing. and i have a lots of homework to do. byee^_^v

    lovesfromme,

    for my super duper sweetie,

    lovely Arell. 



  14.    

  15. laman web sosial.

    hey reader,visitor,follower,and lastly, hey TUMBLR!

    ni nak cerita skit psl laman web or WEBSITE. korang semua ada laman web sosial kan? tak kira la umur brapa. mmg semua ada kn? 

    firstly,

    korang mesti tau laman web ni. and semua mmg addict sgt dgn laman web ni.

    F for what? yess. F for FACEBOOK.  mmg semua ada kn? and aku pun ada. tapi, aku dh tak addicted sgt dgn fb tu lg dhh. aku rasa next week mybe aku DEACTIVATE personal fb aku dan aku akn guna fb yg satu lg. tapi sharing acc dgn bf aku. 

    secondly,

    B for BLOGGER. kbykkan ny pihak prempuan yg mmpunyai BLOGGER ni utk menceritakn sesuatu psl apa yg dilalui dlm hidup kn? and, aku pun ada gak blogger ni. and aku anggap blogger ni mcm diary aku no 2. 

    thirdly,

    Twitter. aku bengang skit bila guna bnda ni. sbb aku tak selalu layan dgn twitter ni. twitter ni sama mcm facebook. boleh tweet something, etc. tapi, bagi aku, twitter ni membosankn. wpun artis byk guna twitter ni. aku tak kesah ponn. ^^’

    fourthly,

    Formspring. yg ni pn aku bengang skit. kegunaan bnda ni utk tnya soalan. tapi, psl aritu pulak. da la sorang laki ni ntah berasal dr mana. dia tujukan soalan yg amat bodoh kt aku. adakah patut dia tnya yg aku ni perempuan ker lelaki? knpa la kau tnya soalan bonus mcm tu. tgok la gmbar, ada ker rupa mcm lelaki? mmg la perempuan takkan pondan kot. aduhaiiii. 

    fifthly,

    Myfriends2u. yang ni, amat dan terlalu MEMBOSANKAN! wpun rupa dan segala2 ny exactly mcm facebook. tapi aku tak berminat langsong. ntah knpa. lg satu, friends suma dlm tu, terutama nya lelaki. ada yg tak sedar diri. sudah berkahwin, beranak 5 pn masih lagak diri mcm lg bujang. senang kata, GATAI! yg perempuan ny, oke oke jer. cuma bilangan perempuan yg sebaya aku tak byk. so, tak best la!

    sixthly,

    Myspace. yg ni best gak. tapi aku tak igt dh apa password aku. hihihi. lg pun, rasa dh ketinggalan kalau msih guna ni. anyway, aku suka kawan2 kt dlm tuu. kbykkn ny dr budak KL. bila aku dtg kt sana, ada yg tegur2 kt aku ^^’ 

    seventhly,

    Tagged. ni lg satu. aku tak suka sgt sgt website ni. rasa menyesal sbb dh buat tagged ni. aku dh lupa apa password ny. susah la aku nak del acc tu. ramai org selalu sgt hantar picture yg plek2. uhhh. kalau pic tu senonoh takpe gak. ni, ASTAGHFIRULLAHHALAZIM. ada yg tak pakai baju, berpeluk2, bercium2. uhhh! -.-’ salahguna tau!

    eightly,

    Friendster. dulu aku ada bnda ni. byk sgt friends aku kt dlm ni. sampai skrg aku tak del. and, aritu aku log in kejap. aku search and aku rasa budak2 thailand dh menguasai friendster ni. bahahahahaha:D lawak sungguh. dh berkurun lama bnda tu. -.-‘

    ninethly,

    Youtube. kegunaanny utk upload video. aku ada profile ni. tapi, aku tak pernah langsung upload sebarang video pon. satu pun tkde. aku sign in hanya utk comment vid org jer. bahahaha:D

    tenthly,

    Yahoomessenger. aku suka ni. ni utk chat dgn kawankawan. paling aku suka kalau chat dgn boyfie. dpt webcam, dpt call. woah! suka laaaaaaaaa! 

    lastly,

    T for what? yeahh. TUMBLR. i love my cute TUMBLR. love so very much! tumblr ni diary aku no 1. aku suka bila post something kt dlm ni. sbb kn tumblr ni post aku pon jdi CUTE gak. bahahaha:d memandai jer. and byk2 website yg aku ada kt ats tuu. TUMBLR ni la yg paling aku suka. wpun friends dlm facebook aku tu beribu2 tapi bosan gak. and, nak deactivate soon. hihihi. so, my dear friends, visitors, readers, jadi la followers aku eh? 

    thats only from me.

    lotsofwebsite♥LeeyaLiyott’sArelly



  16.    

  17. 5 story in 1 post.

    firstly,

    its about today. 3 dec 10. yess. FRIDAY. aku dgn cousins aku pergi swimming kt public pool. cuaca tak panas ari ni. best sgt. tapi? yeah. orang miri msti tau kn apa cuaca yg kita alami hari ni? yess. HUJAN. tapi, kami lantak jer. ttp mandi. aku tak dpt lama sgt sbb prut aku lapar. takut aku muntah kt dlm kolam tu. semua org tak nak kn bnda tu jadi? naaaaa. thats why i stop awal. tpi, i dduk kt bwh pondok tuu. smbil mnikmati kerpok ayam, mama abg nobek dtg. aku knl sgt dgn makcik tu sbb dia mak saudara syg arell aku. kami btgur sapa dan bsalam-salaman. ye laa. HORMAT msti ada. ^^’ so, tu je la yer psl KOLAM? mls nk cerita pnjg2. so, conclusion ny, kami rasa seronok sgt and yeahh. having alots of fun with cousins!

    secondly,

    ni pulak nak cerita psl rindu. yeahh. aku rindu sgt2 la kt makbpk aku. hm-.-’ yess. aku tak balik rumah pun. bkn apa, aku ni bkrja dgn my aunt. actually, aku ni rindu sgt2 dgn my lovely blanket! hahahaha:D dr kcil tau aku punyai blanket tuu. tapiiiiiiiiiiiii, dia tak busuk oke. wangi sbb aku asyik cuci blanket tu. aku suka sgt hidu bau pencuci DOWNY. hihihi. tu sbb aku suka cuci blanket tu. wangi seperti downy. ^^’ ohgod. i miss it so much!

    thirdly,

    i miss my lovely boyfie,Arell. wat mase ni. kami tak dpt jmpa dlu sbb dia pn bkerja gak. dia busy sgttt. haihh. tadi, kami 2 c2c kt dlm fb. and, dia ckp dia tak dpt jmpa aku dlu weekend ni sbb dia tkde off. ohgod. pity for him. pity for me too. sbb takdpt jmpa. hmm. :( dh la hp tkde. perghhhh-.-’ BORING oke! i miss u so much syg!

    fourthly,

    ni plak psl blogger. ohno. aku rasa mcm aku dh bosan dgn blog aku tu. tak menceriakn hati aku langsong. tak mcm dlu. kali ni plak, tumblr plak yg ceriakn hati aku eh? aisehh. pndai kau ambik hati aku yer tumblr? hahaha:D goodob! thumbs up for u dear. yg lain pn sama gak. formspring an twitter pn sama. tkde apa yg special. friendster and myfriends2u tak pyh ckp laa. membosankan! terlalu membosankan. haihhhhhhh-.-’ FACEBOOK? jgn korang tanya la. tak pernah aku bosan dgn hiburan mcm tu. ntah la knpa. addicted sgt! 

    lastly,

    beratbadan? hihihi. korang nak tau? brt bdn aku still 32kg. haihhh. wpun aku slama ni asyik mkn. tp ttp gak mcm tu. KURUS. haihh. tkde ker ubat yg boleh menambahkan berat badan? asyik mengurangkan berat badan jerrrrrrr-.-’ aku nak la body mcm cousins aku yg lainn. normal jer. tak nak la OVERWEIGHT. normal and SLIM. ohgod. aku tak bersyukur la. -.-’ maafkn aku ya Allah. aku cuma hairan knapa brt bdn aku ni tak pandai nak tambah. asyik sama jer. dari aku darjah 5, brt bdn aku 30kg. drjah 6, 31kg. start dr form 1 until now. uhhh-.-’ 32kg. hari tu, ada trun ke 31kg. skrg ni, 32kg. aku fikirkn brt bdn naik berkilo2. rupanya, naik 1 kg jer? haih. tkpe. aku hrp ada peningkatan la sikit. insyallah. aminn.



  18.    

  19. no title. -.-‘

    uhh-.-’ hey tumblr. ari ni jiwa rasa tenteram la sikit. ntah knpa. haihh. actually. aku rindu sgt2 kt boyfie aku. kami tak dpt bjumpa dulu. sbb dia bkerja. sabtu ahad je boleh. tu pun. kalau dia tak bz. tpi dia mgkin akn jmpa aku. ye la. kalau bab2 jmpa kekasih mmg cpt kn. ihihihihi ^^ and, yg pling mmbosankn. aku tkde hp lgi dh. MCM DULU! haihhh. wpun hp kt ckgu tu aku dh ambik blik. tp tu bkn hp aku pon. hp tu hp kaz aku. hp aku mseh lg kt kedai or mak aku. aku pun tak tau! -.-’ haihh. bosan tau? simcard aku ada 2. tp hp ttp tkde. BODOH kn? redha je la dgn nasib aku skrg ni. so? kami tk dpt contact la skrg. dpt mmg dpt. tp dia text kt hp kaklong aku. bru tdi dia text aku. dia ckp, dia rasa seronok bekerja kt situ. aku pn sronok bila dia ckp cmtu. ^^’ wpun hati lg dilanda masalah RINDU tp sabar je la. sabtu ahad ni dpt jmpa gak. ^^’ OHGOD! berikn la kesabaran kpd hamba mu ini. pheuwww-.-’ aku hrp kau dpt jumpa aku. aminn yarabbal alaminn. 

    actually, aku tgh grm jugak skrg ni. sbb ada sorang prompuan ni. perghh-.-’ tak tau malu btol! maruah diri tak di jaga. wpun hal kcik mcm semut tp perlu la jga sikit. tau la org skrg ni kn. disebabkn mulut, bdn binasa. ye laaa. semua prompuan akn dilanda haid or nama saintifik ny PERIOD. yess. itu mmg perkara yg normal. sbb aku pn prompuan gak. tapi, kalau korang ckp dpn org ramai yg korg kena tembus or BOCOR, tak malu ker? mmg ada segelintir pihak prompuan yg tak ambik kisah psl tu. tapi, bgi pihak lelaki? mreka diam sje ker? OHNO. tidak oke? mreka akn kutuk pihak prompuan and mreka akn gelar prompuan PENGOTOR. tahu? bg org srwk, mmg org kata MEHE, CERIDAK! btol tak? so, perlu la jga skit. wpun korg kena wktu kt sekolah ke rumah ke. jgn la hebohkn. -.-’ tu pun maruah gak. jaga la sikit. bila aku advise kn ngko. ngko mrh la pulak mcm babun hilang mak. -.-’ terus nak cari gadoh. haihh. karang kau ku bunuh kang! baru padan muka! 

    oke. thats only from me. 

    bye readers!

    lotsofloves ♥leeyaliyott’sArelly



  20.    

Quantcast

Get Tumblr Layouts